onsdag 3 november 2010

Jag har sysslat med självcensur

Jag har faktiskt censurerat bloggen en gång i efterhand, kom jag på.

Så här var det (spänn öronen):

Jag hade varit inne på Blondinbellas blogg och där hade hon svarat på läsarnas frågor. Jag tyckte de var så roliga så jag kopierade in frågorna på min blogg och ändrade lite på svaren. En av frågorna var ifall en viss kille Västervik hade haft ihop det med Blondinbella. Hennes riktiga svar var nåt i stil med att det aldrig hänt något mellan dem. Jag var dum där för jag ändrade aldrig på hans namn i mitt inlägg, och inte nog med det, istället för att skriva att jag inte haft ihop det med honom så skrev jag något mycket värre... För LoL:sen kan ni läsa hela inlägget nedan med alla frågor och svar.

FAVORIT I REPRIS FRÅN TILL ALLA JAG LEGAT MED-BLOGGEN

Hur skulle du beskriva din "typ"? Vilka sorts killar faller du för? Är Nils-typen den perfekta eller är Nils ett undantag?
Jag faller för killar som bryr sig mycket om sitt yttre. De ska vara rena och fräscha. Jag älskar killar med humor, dvs han ska skratta åt mina skämt.

Vad ska du göra till sommaren?
Jag ska vara en hobbit på Medeltidsveckan i Visby.

Har du vart utomlands mycket? Isåfall var och när?

Nä, jag kommer från en arbetarklassfamilj, så sånt där hade vi aldrig råd med. Funderar på att spara ihop pengar så jag kan åka till Kreta och bara njuta. Eller så lägger jag pengarna på sprit och dricker tills jag tror att jag är på Kreta.

Hejsan Bella! Jag har ställt frågan förut några gånger, men du har aldrig svarat på den. Hoppas att du gör det nu. Vad hade du för slutbetyg i 9:an? Kramar!

Jag hade 4,3 i snitt. Jag hade treor i idrott och tyska. Jag är alltså emot all form av nazism.

Jag lider själv av panikångest och har läst att du också gör det? Känns otorligt att en person som dig klarar all uppmärksamhet från media trots det! hur yttrar sig din panikångest? hur blir man bra från den? snälla svara
Jag har haft panikångest sen jag var 14-15 år gammal. Den yttrar sig genom att jag mer eller mindre blir paralyserad och får andnöd och svårt att svälja, samt en extrem känsla av att något farligt hotar mig. Det finns mediciner och terapi som är väldigt bra på att hålla det där i schack. Jag gick på citalopram i 10 år, vilket nog räddade livet på mig.

Vilket är ditt favorit skönhetstips?
Jag brukar lägga strimlor av bacon över min kropp. Det handlar om att återfetta!

Innan du träffade Nils och i bröjan av ert förhållande så var du väldigt mycket emot att ha barn. Du sa ocksåatt Nils var med dig på den punkten. Är det något ni håller fast vid fortfarande? Jag har fått känslan av att ni ångrat er. Hur är din syn på att skaffa barn nu egentligen?
Jag tror den här världen skulle må mycket bättre om det inte producerades mini-Micke solar. Jag fick veta från UD att om jag flyttar till Spanien så kommer de göra abort lagligt där.

Vad skulle du göra om du fick reda på att Nils var socialdemokrat?
Jag skulle göra slut på direkten. Man ska vara vänsterpartist. "Den socialistiska revolutionen kommer onekligen att segra", står det sprejat på en vägg i Fittja, och det är sant.

Har du och Nild några frikort? Vem är ditt i så fall?
I Stockholm får man frikort när man kommer upp i utgifter på 900 kronor, men nej, jag har inte det just nu. Nils får ligga med vem han vill, så länge det är jag han ligger med.

Har du tagit droger någon gång ?
Jag är serietecknare...

Hur kan du vara så stolt i "viktdebatten" när du själv ätit LCHF i typ ett år och minskat till hälften? tycker du det är så bra? och varför har du isf gjort det om du är så emot det?
För ett år sen vägde jag 150 kilo. Jag var ständigt trött och lättirriterad. Jag beslutade mig för att "säga stopp. Det är jag som har kontroll över mitt liv, och inte du - dumma dumma mat". Nu är jag fortfarande ständigt trött och lättirriterad, men jag är i alla fall smal.

vad är det dyraste du köpt och vad kostade det?
Jag har en mårdhårspensel som kostade 15 000 kronor. Den är tillverkad av morrhåret från 500 mårddjur. Jag använder den till att måla akvareller i skärgården. Jag älskar skärgården.

Får inte du ont i dina kinder när du ler så himla mycket?
Ja, och ont i själen.

HAr du någonsin tänkt att vi vill göra silikon i brösten?
Jag tänker på det ibland när jag tar på mig själv.

Hur visste du att du var kär i Nils ?

Jag visste det redan vid "Hej". Det var som ett Tjernobyl i mitt hjärta.

Vad ângrar du mest i ditt liv och finns det nâgon händelse du inte kan glömma, utan stannar kvar i dina tankar än idag?

Jag ångrar verkligen att jag började samla på Lego, för det är snordyrt. Jag ångrar att jag sa att jag inte älskar dig längre och att det inte är du och jag längre. Jag ångrar allt.

Hej. är det sant att du har dejtat en kille som heter Diva Das Brat från västervik eller är det bara något han säger? han är också moderat..
Det där är ett rykte som gått på Flashback, men det är inte sant att vi dejtade. Det är möjligt att Diva Das Brat från Västervik anser att det är en dejt om man lägger lite piller i ens drink, men utanför Västervik räknas det som ett övergrepp.

Vad skulle du vilja plugga till om inte juridik?
Dagisfröken. Jag älskar barn på ett helt lagligt sätt.

Hur ofta säger du och Nils "jag älskar dig" till varandra?
Jag får väl nåt sms då och då när han är full.

Hur lång är du? Har alltid velat veta det! Kram

Jag är 1.84 med inlägg.


Skulle du kunna vara tillsammans med Nils om han var bisexuell?

Jag fattar inte varför man vill ha sex med bin? Är det om man är extremt dåligt utrustad? Bara för att det är lagligt betyder inte att det är rätt.

hur lyckades du få din blogg känd och börja tjärna pengar på den?
Om nån vill köpa den så gör det. Jag säger inte nej...

................

SLUT PÅ REPRIS

Som ni ser så har jag nu faktiskt ändrat på namnet till ett påhittat. Varför gjorde jag då det? Jo, killen hade ju googlat sig själv och då hittat det här inlägget och blivit väldigt ledsen helt enkelt. Och jag förstår honom verkligen. Han var bars en artonårig grabb som varit kär i Blondinbella och nu snart skulle gå ut gymnasiet och var orolig för vad framtida arbetsgivare skulle tro om honom när de googlar honom.

Jag kände mig skittaskig, för när jag skrev inlägget först trodde jag han var en random brat och att man inte ska respektera överklassen. Men det är inte helt sant ju, man måste ändå vara schysst mot individer oavsett klasstillhörighet, särskilt om det är en person man inte vet något om eller aldrig träffat.

På jobbsidorna i typ alla tidningar står det ofta artiklar om att man ska tänka på vad man skriver om sig själv på nätet, med tanke på framtida arbetsgivare, men det är inte bara vad man skriver om sig själv som är viktigt att tänka på, utan även vad man skriver om andra.

Jag känner att jag blivit en bättre människa efter den är incidenten och att jag lärt mig en massa. Jag har blivit starkare och bättre på att stava.

3 kommentarer:

  1. Fler borde inse detta. Men jag skyller på läsarna det är läsarna som inte förstår.

    SvaraRadera
  2. jag förstår din storhet i alla fall. det är ju något. du drar till dig många olika målgrupper.

    SvaraRadera