söndag 10 oktober 2010

Still ill

Uh, jag var verkligen risig igår och är det fortfarande. Lite bättre idag i alla fall, men har en sprängade huvudverk, kallsvettas och så smakar det som när man råkat bita sönder en tablett i munnen. Har borstat tänderna flera gånger, men det hjälper inte. Allt jag äter smakar dessutom metall. Sjukt äckligt.

Åh, vad synd det är om en man när han är förkyld.

8 kommentarer:

 1. Du har gissningsvis blivit fluorförgiftad i Indien. Jag blev det efter min senaste resa, då jag dels drack mycket flaskvatten samt åt jättemycket halstabletter för att jag var förkyld. Pratade med en läkare - eftersom jag trodde jag hade en hjärntumör!! - som sade att jag skulle sluta dricka kranvattnet hemma under några dagar, och istället bara dricka exempelvis mjölk och färsk juice. Det gick över efter 3-4 dagar.

  SvaraRadera
 2. Shit det kan nog stämma för det tar emot att dricka kranvattnet. Drack hur mycket kranvatten som helst.

  SvaraRadera
 3. Drack hur mycket flaskvatten som helst menade jag!

  SvaraRadera
 4. En annan grej är att när jag borstar tänderna så börjar det smaka riktigt illa i munnen. Kan ju ha att göra med fluoren då.

  SvaraRadera
 5. Om möjligt så ska du inte borsta tänderna alls på några dagar, eftersom tandkräm i princip svämmar över av flour - inga munsköljningsprodukter heller! Kan vara en bra idé att du närstuderar olika reklamfilmer för tandvårdsprodukter på youtube för att lära dig hur du bäst undviker att visa tänderna när du ler de närmaste dagarna (alltså med tanke på att du inte borstat tänderna). De där reklamfilmerna sitter inne på en uppsjö av info, exempelvis kanske du ska köpa in vit pärm på Akademibokhandeln som du kan dölja halva ansiktet bakom om du har ett möte eller ska beställa mat i en kiosk!

  SvaraRadera
 6. Det kan ju även vara elallergi jag åkt på. Provar att stänga av alla elektroniska prylar.

  SvaraRadera
 7. Borsta tänderna med en miswak, som profeten Muhammed!

  SvaraRadera