måndag 23 augusti 2010

Schyman vs JimmieJag tycker båda gjorde bra ifrån sig, i alla fall när det gäller att bekräfta sina väljare. De som röstar på Fi är ju välutbildade människor och de som röstar på SD är korkade idioter som har för nära relationer med grisar.

Jimmie beter sig precis som sina väljare i debatten (ja, han knullade faktiskt en gris i direktsänding off camera) och Schyman som sina. SDs väljare som är rädda för kunskap och utbildning känner då med Jimmies utsatthet, eftersom de själva är lika inkompetenta och okunniga. På så vis får han deras ökade sympatier. Schymans väljare däremot får rasa över vilken jubelidiot Jimmie är som tror att hela den feministiska rörelsen handlar om att skriva om barnböcker.

Det är ingen lösning att utvisa män som våldtar. Särskilt inte för SD i det långa loppet eftersom de förlitar sig på statistik för att locka väljare. Om alla män med invandrarbakgrund skulle lämna landet så skulle nästan all grov brottslighet och 100% av alla våldtäkter i Sverige begås av svenska män.

Det här är absolut ett problem som har med kultur att göra. Mäns våld mot kvinnor är djupt inbyggd i det vi kallar den svenska kulturen också. Det går inte att blunda för eller skylla på andra.4 kommentarer:

 1. Jimmie eller Gurdun? - det är så svårt att välja. Gudrun är grymt mycket bättre debattör än Jimme men har hon inte en lite obehaglig härskarteknik när hon möter en sådan inkompetent stackare som Jimmie?

  SvaraRadera
 2. Jo, fast så där håller ju Sahlin och Fredrik på mot varandra hela tiden också.

  SvaraRadera
 3. Men kan man göra något i direktsändning off-camera? Är inte det en självmotsägelse?

  Håkan / Wakuran

  SvaraRadera