söndag 30 maj 2010

Tyskland över alla

Tyskland alltså. Otippat. Jag hejade på Darin.

Hann rita färdigt alla fem sidorna och tuscha dem (förutom att jag inte vet vad jag ska rita i tredje rutan på sista sidan)!


Vad i jäsikens namn ska jag rita i denna rutan? Min första idé var att ha något otroligt vagt ritat, men vad liksom? LIKSOM? Och nej, inget hjärta... Det känns som att jag är ute i diktserie-träsket och traskar.

Resten av sidan.

I morgon blir det inskanning och färgläggning.

5 kommentarer:

 1. Vagt tecknat, eller något med vag symbolik?

  Rita en pingvin, vetja. Eller två pingviner. Three would be a crowd.

  SvaraRadera
 2. Först tänkte jag "Buh, pängvin", men sen tänkte jag "Jäj pängvin". Tror det blir två pingos. Tackar (visste att det en dag skulle löna sig att ha en blogg!).

  SvaraRadera
 3. Jag vill förresten tillägga en sak om det här med fåglar som bildar par för livet. Det stämmer faktiskt, men det betyder inte att de bara har sex med just den partnern. Forskare har kollat upp släktskap hos fåglars avkomma och då har de i rätt många fall en annan biologiskt pappa än den som uppfostrar dem.

  Det är rätt fint på nåt vis, att de ändå hänger ihop och får ligga med andra och till och med fostrar andras biologiska barn.

  SvaraRadera
 4. Det låter för mig som det ultimata förhållandet.
  Jag tänker mig typ Frida Kahlo och Diego Rivera, att man är gifta men ändå fria. Man är varandras nr 1, men låter det inte utesluta att träffa andra. (precis som med vänskapsförhållanden!)

  Men det ska ju inte vara så där extremt smärtsamt som det var för Frida...
  Och så får man jobba bort svartsjukan...

  Men svartsjukan kan nog tänkas släppa om en bara v-e-t att en är förstahandsvalet för sin partner.

  Mmm... Jo... Jag tror det.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att man ska vara mer som nära vänner som dessutom ligger med varandra ibland, och andra. Men tvåsamhet kan absolut vara otroligt bekvämt och härligt.

  Här är Karolina Bångs serie som är lite på temat http://karolinabang.blogspot.com/2010/05/splitterny-serie.html

  SvaraRadera