onsdag 26 maj 2010

På Hannas begäran: Pandan!

I Till alla jag legat med så förekommer faktiskt en panda. Den enda panda jag legat med, till och med (de är ju rätt sällsynta) (Jag gjorde jpg:arna lite snabbt efter tryck-pdf:en, så därför ser de lite weird ut... Men hey, kidz, gratis serie!) (Är det bara jag som älskar parenteser).

Edit: BONUSKUL: Här är originalserien från 2004 http://dedo.se/images/trykids.html

6 kommentarer:

 1. Jag undrar om nån läsare någonsin märkt att vaktens stjärna mystiskt förvandlat sig till ett hakkors i andra rutan han är med i? Folk skryter jämt om hur snabbt de läst boken.

  SvaraRadera
 2. Åh, va fint. Haha, rätt stereotypt också, men det hör väl till det fina. Tänk vad man missat när man inte läst boken, och jag som tänkt köpa den länge. Vilken överraskning det hade varit, är väl annars bara Mats Jonsson som ritar serier om när han legat med pandor.

  Men tack så mycket :)

  SvaraRadera
 3. Jag tror att man i livet på förhand många gånger går på stereotyperna och därför agerar efter dem. Det är kanske lite trist egentligen, men det är den enkla vägen att ta.

  SvaraRadera
 4. heh, nu känns det jättefånigt att jag inte tänkt på hakkorset innan. Det liksom skriker i ögona på en ju... ^_^

  SvaraRadera
 5. Jag hade en klasskamrat på serieskolan som tyckte du var pedofil efter att ha läst den här serien. Jag försökte övertala personen i fråga minst tre gånger att det faktiskt var du som blev lurad, men personen ville inte byta åsikt.

  SvaraRadera
 6. AAH rolig haha älskar pandor. ska aldrig sluta vara det. lovar.

  SvaraRadera