tisdag 19 januari 2010

Rädslan för att bli påkörd

Varje gång jag verkligen behöver gå på muggen men inte alls är i närheten av en (eller inte nära Masmo) så börjar jag få tvångstankar om att jag säkert just då kommer bli påkörd av en bil. Inte att jag skulle dö, utan typ bryta benet vilket skulle resultera i att jag inte hinner till en toalett, så att när ambulanspersonalen kommer har jag både brutit benet OCH bajsat ner mig. Det vore ju sjukt pinsamt.

8 kommentarer:

 1. så tänker jag jämt, att man inte ska köra bil när man måste kissa. tänk om man krockar liksom

  SvaraRadera
 2. Just ja, tänk om både den som kör på och den som blir påkörd gör ner sig? Det är nästan så att man måste ta reda på hur vanligt förekommande detta är!

  SvaraRadera
 3. Om jag är försenad någonstans kan jag gå och önska att jag ska bli påkörd. Titta demonstrativt ner i marken och gå över gatan där det inte är övergångsställe.
  Det är ju så jobbigt att komma försent liksom...

  SvaraRadera
 4. jag tror det är vanligt, men en av samhället välbevarad hemlighet. tex som att man bajsar när man föder barn, det fick jag veta förra året!?
  för övrigt: om man DÖR i olyckan släpper väl alla muskler? pinsamt.

  SvaraRadera
 5. räven: De ger faktiskt laxativ till kvinnan innan födseln drar igång, så att hon ska vara fräsch och tömd när bebisen ska klämmas ut.

  SvaraRadera
 6. Jag har också hört det där om att man bajsar på sig när man föder, men numera sker det väl bara i U-länder? Min ena syrra har fött tre gånger och jag tror inte hon har bajsat (förutom en gång när vi var små på landet).

  Frågan är om man får laxativ innan man dör?

  SvaraRadera
 7. jag har hört att man ofta föder så fort att man inte hinner TÖMMAS innan. hoppas dock man hinner säga till när man känner döden komma krypande.

  SvaraRadera
 8. Jobbigt om det var så att man födde varje gång man bajsade. Alltså, om man inte är mormon.

  SvaraRadera