onsdag 6 januari 2010

Min favoritdrog: Paradise Hotel


I avsnitt 21 av Pradise Hotel så låg Stefan med Dali och sen när hon somnade så gick han till Erika och låg med henne. Stefan ville inte att nån skulle få reda på att han hade legat med Dali som precis hade kommit in i programmet eftersom han inte ville att Erika skulle bli sur. Erika blev dock inte sur, utan tyckte att det var helt lugnt och spännande att Stefan kunde ligga med två tjejer så där på raken, men hon tyckte att han luktade hora.

Stefan berättade dock om det här med liggandet för Jackie som inte kan hålla tyst utan berättade det för Patrik så att Rami hörde det och då blev Stefan stressad och kallade Jackie för hora och sen gick han iväg och grät med Christofer. Rami tyckte det var dålig stil att kalla Jackie för hora och det tyckte nästan alla andra också, fast de kallade Dali för hora, men hon är ju strippa så då är det tydligen mer okej.
Jackie bad i alla fall Stedan om ursäkt för att han kallade henne för hora, varpå Stefan sa att han tyckte det var okej om hon kallade honom för bögjävel. "Bögjävel" är alltså den manliga motsvarigheten till det kvinnliga "hora".

Överlag var det ett väldigt spännande avsnitt, dels var det liggande och dels var det bråk. Jag undrar bara vad den mexikanska barkillen tänkte på när han stod där själv under bråket och inte fattade vad alla bråkade om. Skulle han fortsätta servera dem mer sprit? Vad skulle han ha gjort om de hade börjat slagit varandra?? Jobbig situation att vara i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar