tisdag 22 december 2009

Droopey pissar


Den här bilden handlar om hur vissa pojkvänner men empatistörningar "pissar" på sina tjejer, men att tjejerna ändå på nåt vis älskar dem och gullar med dem. Jag gjorde den efter att läst ett inlägg på helgon om en tjej som verkade otroligt förtvivlad över sin livssituation med sin snubbe som behandlade henne som skit, men så fort någon annan medlem kritiserade honom började hon försvara honom och berätta hur fin han egentligen är och hur mycket hon älskar honom och att hon aldrig någonsin never ever kommer lämna honom.

4 kommentarer:

 1. Jävligt sant. Det går inte och förstå sig på dessa flickor.

  För övrigt så diggar jag "Till alla jag legat med" skarpt.

  http://www.decadentlifestyle.net

  SvaraRadera
 2. Tack, Mr Decadence. Det var snällt!

  SvaraRadera
 3. Det är ofta ett "nedärvt" beteende från ens föräldrar (ofta i en kedjereaktion från ännu tidigare generationer). Om man har haft en farsa som av någon sjuk anledning behandlade ens morsa som skit, men ens morsa av någon sjuk anledning ändå stannade hos honom, kan man lätt få en lite sjuk bild av hur romantiska förhållanden funkar. Det påverkar också väldigt mycket på omedvetna plan, t.ex. vilken sorts personer man känner attraktion till.

  Det kan förstås förekomma hos både killar och tjejer, och det kan också ha varit morsor som behandlade farsor som skit. Men i nuläget är det mycket lättare hänt att det är en farsa som behandlar en morsa som skit och att barnen identifierar sig mest med den föräldern som har samma kön som de.

  SvaraRadera
 4. Jo, så är det säkert många gånger. Jag vet iofs i alla fall ett fall när det inte var så, utan det kanske mer rörde sig om att hitta nån som var raka motsatsen till sin farsa.

  Personligen är jag mer som Seinfeld och kan göra slut för minsta lilla grej, typ hur en person skrattar. Det är viktigt att skratta rätt.

  SvaraRadera