söndag 21 juni 2009

Plugga ur matrixen

Ibland känner jag ett trängande behov av att logga ut. Ta bort mina konton på Helgon, Facebook, MSN, ICQ, WoW och allt vad de heter. Jag vill inte ens ha en mobiltelefon. Det finns de som inte har allt det här, men ändå lever i Sverige. Vill man dem något måste man åka till dem, eller skicka brev, eller ringa till något som kallas för stationär telefon.

De gånger jag varit utan Internet (pga flytt, eller krångel med abonnemanget) så har jag fått så otroligt mycket mer kreativt gjort.

Tyvärr så har jag även då varit totalt uttråkad.

Men jag har funderat rätt länge över att hoppa av Facebook i alla fall. Folk säger att det är bra för att nätverka om jobb, men jag har inte direkt märkt att jag fått några jobb via Facebook. Då är det ju mycket bättre att gå på olika fester.

4 kommentarer:

 1. jo, fester är bättre än facebook. Men å andra sidan har ju folk man träffar i andra länder fb, så man kan hålla kontakt med fina människor mycket lättare!
  Sen kan man åka och hälsa på dem och bo hemma hos dem när man är i deras land.
  Det är fiffigt och väldigt roligt!
  Allt behöver ju inte vara jobbrelaterat, ibland kan man ju bara tycka att det är roligt att socialisera...

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är absolut fasansfullt att socialisera, trots att jag är socialist.

  SvaraRadera
 3. Spelar du WoW??

  Jag lovar att du är Mage. Horde.

  SvaraRadera
 4. Nä, jag spelar inte WoW, men om jag gjorde det skulle jag lätt INTE vara en Mage. Inte för att jag vet vad det är, men in mina öron låter den som någon form av magiker och jag har aldrig gillat att spela som magiker. Jag vill vara en tank. Bara stå och slå folk i huvudet.

  SvaraRadera